Mulighed for tilskud fra Optikernes Kompetenceudviklingsfond

Som ansat i en virksomhed, der indbetaler til Optikernes Kompetenceudviklingsfond, har du mulighed for at få tilskud til deltagelse i konferencen og som noget nyt også tilskud til overnatning og transport. Alle virksomheder, der har indgået en overenskomst med Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne, er omfattet, samt enkelte andre der har tiltrådt en aftale med forbundet – hvis du er i tvivl så henvend dig til Serviceforbundet – Urmager og Optikerne.

 

Tilskuddet i 2024 er som følger:

  • Konferencegebyret dækkes med 3.595 kr.
  • Opholdet mellem lørdag og søndag – maksimalt tilskud 670 kr.
  • Transport – maksimalt 400 km á 1,12 kr. pr dag samt tilskud til broafgift/færge med dokumenterede udgifter for maksimalt 549 kr. pr. tur.

 

Her finder du relevant information

Du kan læse mere om reglerne på okuf.dk

Du kan også se endnu flere oplysninger om regler for tilskud og satser på ovennævnte side samt downloade ansøgningsskema eller du kan finde dem online her.

Ansøgningen skal udfyldes og sendes sammen med enten kvittering for onlinebetaling eller en kopi af fakturaen og kvittering for betaling til:

Optikernes Kompetenceudviklingsfond
Ramsingsvej 30
2500 Valby

Husk at påføre kontonummer som pengene skal overføres til. Hvis det er virksomheden, der har betalt for deltagelsen, skal virksomhedens konto påføres.

Hvis virksomheden betaler for flere, kan virksomheden vælge at sende ansøgningerne samlet til Optikernes Kompetenceudviklingsfond, husk dog at deltagerne skal underskrive ansøgningen.

 

Løntabsgodtgørelse

Arbejdsgivere kan få refunderet en del af den løn de udbetaler til medarbejdere der deltager på konferencen.

  • Løntabsgodtgørelsen udgør 940,00 kr. pr. dag.

Ansøgningsskema til refusion af løntabsgodtgørelse kan findes på okuf.dk eller find dem online her.