Vores app

Vores eventapp gør det nemt for dig at få de seneste oplysninger om optometrikonferencen.

Du finder app’en i AppStore eller på Google Play – søg efter ConferenceCommunicator fra Attendwise, download og log på med konference-ID: Optik24

Hvis du allerede har downloadet app'en ved sidste års konference skal du gå ind i app'en fra sidste år og vælge "huset" øverst i højre hjørne, og du bliver logget ud af vores app og derefter har du mulighed for at indtaste den nye konference-ID.

App'en giver dig mulighed for at få et overblik over programmet så snart det er klar, du kan også læse de seneste nyheder og få de seneste opdateringer samt booke foredrag og workshops. Under selve konferencen kan du også skrive noter i forbindelse med foredragene.

Mange informationer kan ses uden man behøver at logge ind, men for at kunne vælge foredrag eller skrive noter skal man være logget ind. Denne mulighed er først mulig når man er tilmeldt konferencen.

Rapid Sessions – Har du en god historie?

Ved de seneste konferencer har der været sessioner med 3 korte indlæg i form af case-præsentationer.

Der har været rigtig stor interesse for de små, hurtige præsentationer, og de har fået meget flotte evalueringer af deltagerne.

Har du en morsom, interessant eller måske usædvanlig faglig oplevelse, du gerne vil dele med dine fagfæller, er det dig vi søger!
F.eks.:

  1. Et korrektionsproblem, som du fandt en særlig kreativ løsning på.
  2. En særlig / usædvanlig kontaktlinsetilpasning

Der er helt sikkert en faglig oplevelse, som du tænker tilbage på med en vis stolthed og glæde, og dine kolleger ville finde interessant.

Læs mere

Mulighed for tilskud fra Optikernes Kompetenceudviklingsfond

Som ansat i en virksomhed, der indbetaler til Optikernes Kompetenceudviklingsfond, har du mulighed for at få tilskud til deltagelse i konferencen og som noget nyt også tilskud til overnatning og transport.

Alle virksomheder, der har indgået en overenskomst med Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne, er omfattet, samt enkelte andre der har tiltrådt en aftale med forbundet – hvis du er i tvivl så henvend dig til Serviceforbundet – Urmager og Optikerne.

Arbejdsgivere kan få refunderet en del af den løn de udbetaler til medarbejdere der deltager på konferencen.

Læs mere