Optometrikonference 20/20 – vil du med?

Viden * Forskning * Foredrag * Udstilling * Networking

Har du lyst til at få et indblik i den nyeste viden om optometri i form af danske og internationale foredrag og spændende workshops? Vil du opdateres på den bedste teknologi og nye produkter? Og er du nysgerrig på, hvem der vinder de eftertragtede priser Optimus by Essilor og årets Kandidat by ZEISS? Så sæt allerede nu X i kalenderen 14.-15. november, hvor det nyrenoverede Hotel Scandic Falkoner i København danner rammen om Optometrikonference 20/20.

Programudvalget arbejder i øjeblikket på at finde de bedste foredragsholdere og udstillere, så deltagerne kan glæde sig til en faglig og social oplevelse i verdensklasse.

Vi glæder os til at se dig!

Slider

Få ny viden og inspiration

Som deltager på Optometrikonference ’20 kan du glæde dig til mange spændende foredrag.

Bliv udstiller på årets bedste konference

Optometrikonference ´20 giver udstillerne en unik mulighed for at eksponere sit brand og møde nuværende samt nye, potentielle kunder. I år tilbyder vi 2 typer stande, ligesom det er muligt at tilkøbe en marketingpakke, der kan sikre jeres brand og produkter øget synlighed. Hvis I ønsker at blive sponsor på årets konference, er I meget velkomne til at kontakte Tina Jørgensen i sekretariatet på tj@optikerforeningen.dk

previous arrow
next arrow
Slider