Vores app

For at gøre det nemt for dig at få de seneste oplysninger om optometrikonferencen har vi fået tilknyttet en App.

Du finder app’en i AppStore eller på Google Play – søg efter ConferenceCommunicator fra Attendwise, download og log på med konference-ID: Optik23

Hvis du allerede har downloadet app'en ved sidste års konference skal du gå ind i app'en og vælge "huset" øverst i højre hjørne, derefter har du mulighed for at indtaste den nye konference-ID.

App'en giver dig mulighed for at få et overblik over programmet så snart det er klar, du kan også læse de seneste nyheder og få de seneste opdateringer samt booke foredrag og workshops. Under selve konferencen kan du også skrive noter i forbindelse med foredragene.

Mange informationer kan ses uden man behøver at logge ind, men for at kunne vælge foredrag eller skrive noter skal man være logget ind. Denne mulighed er først mulig når man er tilmeldt konferencen.

Mulighed for tilskud fra Optikernes Kompetenceudviklingsfond

Som ansat i en virksomhed, der indbetaler til Optikernes Kompetenceudviklingsfond, har du mulighed for at få tilskud til deltagelse i konferencen og som noget nyt også tilskud til overnatning og transport.

Alle virksomheder, der har indgået en overenskomst med Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne, er omfattet, samt enkelte andre der har tiltrådt en aftale med forbundet – hvis du er i tvivl så henvend dig til Serviceforbundet – Urmager og Optikerne.

Arbejdsgivere kan få refunderet en del af den løn de udbetaler til medarbejdere der deltager på konferencen.

Læs mere