Vejledning til valg af foredrag

Du kan tilmelde dig til foredragene eller workshop både via din pc eller app’en.

Du vælger det foredrag du vil deltage i og nederst på siden kan du tilmelde dig.

Første gang du klikker på tilmeld bliver du bedt om at skrive din mailadresse og din adgangskode, her beder du blot om en ny kode og du vil få en mail tilsendt som giver dig mulighed for at vælge en ny kode.

Når du indtaster koden, bliver den gemt i app’en eller på din pc (hvis du giver lov, husk dog at du kun bør gemme den hvis det er din egen pc du sidder ved).

Hvis du har besvær med at logge ind, er du altid meget velkommen til at kontakte sekretariatet, så hjælper vi dig med at få adgang.

Rapid Sessions – Har du en god historie?

Ved de seneste konferencer har der været sessioner med 3 korte indlæg i form af case-præsentationer.

Der har været rigtig stor interesse for de små, hurtige præsentationer, og de har fået meget flotte evalueringer af deltagerne.

Har du en morsom, interessant eller måske usædvanlig faglig oplevelse, du gerne vil dele med dine fagfæller, er det dig vi søger!
F.eks.:

  1. Et korrektionsproblem, som du fandt en særlig kreativ løsning på.
  2. En særlig / usædvanlig kontaktlinsetilpasning

Der er helt sikkert en faglig oplevelse, som du tænker tilbage på med en vis stolthed og glæde, og dine kolleger ville finde interessant.

Læs mere

Invitation til POSTER præsentation ved Optometrikonference ’22

Har du haft en interessant patient for nylig? Har casen interesse for andre af dine kollegaer? Hvis det er tilfældet, kunne en poster præsentation på årets konference være en oplagt mulighed. Ordet poster er engelsk og betyder plakat, så en poster præsentation er egentlig blot en præsentation på en plakat.

I forbindelse med konferencen vil der blive lavet et område, hvor du har mulighed for at præsentere ens egne undersøgelser eller en sag, som kunne være interessant for dine kolleger. 

Præsentationerne bliver placeret i en del af udstillingsområdet for at så mange for mulighed for at se dem.

Læs mere

Mulighed for tilskud fra Optikernes Kompetenceudviklingsfond

Som ansat i en virksomhed, der indbetaler til Optikernes Kompetenceudviklingsfond, har du mulighed for at få tilskud til deltagelse i konferencen og som noget nyt også tilskud til overnatning og transport.

Alle virksomheder, der har indgået en overenskomst med Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne, er omfattet, samt enkelte andre der har tiltrådt en aftale med forbundet – hvis du er i tvivl så henvend dig til Serviceforbundet – Urmager og Optikerne.

Arbejdsgivere kan få refunderet en del af den løn de udbetaler til medarbejdere der deltager på konferencen.

Læs mere