Rapid Sessions – Har du en god historie?

Ved de seneste konferencer har der været sessioner med 3 korte indlæg i form af case-præsentationer.

Der har været rigtig stor interesse for de små, hurtige præsentationer, og de har fået meget flotte evalueringer af deltagerne.

Har du en morsom, interessant eller måske usædvanlig faglig oplevelse, du gerne vil dele med dine fagfæller, er det dig vi søger!
F.eks.:

  1. Et korrektionsproblem, som du fandt en særlig kreativ løsning på.
  2. En særlig / usædvanlig kontaktlinsetilpasning

Der er helt sikkert en faglig oplevelse, som du tænker tilbage på med en vis stolthed og glæde, og dine kolleger ville finde interessant.

Læs mere


Invitation til POSTER præsentation ved Optometrikonference ’22

Har du haft en interessant patient for nylig? Har casen interesse for andre af dine kollegaer? Hvis det er tilfældet, kunne en poster præsentation på årets konference være en oplagt mulighed. Ordet poster er engelsk og betyder plakat, så en poster præsentation er egentlig blot en præsentation på en plakat.

I forbindelse med konferencen vil der blive lavet et område, hvor du har mulighed for at præsentere ens egne undersøgelser eller en sag, som kunne være interessant for dine kolleger. 

Præsentationerne bliver placeret i en del af udstillingsområdet for at så mange for mulighed for at se dem.

Læs mere


Mulighed for tilskud fra Optikernes Kompetenceudviklingsfond

Som ansat i en virksomhed, der indbetaler til Optikernes Kompetenceudviklingsfond, har du mulighed for at få tilskud til deltagelse i konferencen og som noget nyt også tilskud til overnatning og transport.

Alle virksomheder, der har indgået en overenskomst med Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne, er omfattet, samt enkelte andre der har tiltrådt en aftale med forbundet – hvis du er i tvivl så henvend dig til Serviceforbundet – Urmager og Optikerne.

Arbejdsgivere kan få refunderet en del af den løn de udbetaler til medarbejdere der deltager på konferencen.

Læs mere