Optometrikonferencen afholdes på Radisson Blu Scandinavia hotel, Aarhus

Hotel info
Radisson Blu Scandinavia hotel, Aarhus
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C
Tlf. +45 86128665
E-mail guest.aarhus@radissonblu.com

Der er parkering i forbindelse med hotellet. Konferencedeltagere kan få udleveret en parkeringsbillet, som kan benyttes ved udkørsel.

Værelser

Hvis du ønsker overnatning i forbindelse med konferencen, kan den bookes via hotellets hjemmeside www.radissonhotels.com 

  • Vælg periode
  • Vælg antal værelser og antal gæster per værelse
  • Vælg ”Tilbudspris” og tast: OPTI0110
  • Tryk ”Se Ledige Værelser”

Vi har fået følgende fordelagtige priser for overnatning.

  • 1.295 kr. for et enkeltværelse
  • 1.395 kr. for et dobbeltværelse

 Værelserne er uden morgenmad, da den serveres i udstillingsområdet både lørdag og søndag.

 Der findes flere alternative overnatningsmuligheder i nærheden. Se mere på f.eks. www.hotels.com

Parkering

Hvordan foregår parkering ifbm. konferencen på Radisson Blu i Aarhus?

Der kan parkeres i P-kælderen under og på pladsen foran Radisson Blu. Bilens registreringsnummer bliver aflæst ved indkørsel. Blot skal du være opmærksom på ikke at starte egen parkeringsapp, da denne kun kan stoppes igen ved at køre ud fra parkeringspladsen igen.

Ved ankomst til konferencen skal du bede om at få udleveret en voucher med en kode. Via scanning af en QR-kode/mærkater der hænger i nærheden af vores registrering eller ved encomputer/Ipad der kan tillgås ved registering, skal bilens registreringsnummer, dit mobilnummer og voucherkoden registreres. Det er vigtigt, at der indtastes mobil nummer, da man efterfølgende modtager en kvittering på sms, og det er denne der er bevis på at man kan parkere gratis.

Vigtigt: 
Gratis parkering gælder kun til parkeringskælderen eller pladsen foran hotellet. Parkering på bagsiden af hotellet, indgangen som ligger nær ved kongressalen (Sonnesgade), sker for egen regning, da området ikke er omfattet af den voucher vi udleverer til dig.