Vision Care

Kontakt email: | Mød os på stand 26

Vision Care, Contact Lens Partner

Vision Care sælger kontaktlinser og kontaktlinsevæsker i Danmark, Norge, Sverige, Finland og på Island.

Vision Care har i dag det bredeste program indenfor kontaktlinser og kontaktlinsevæsker, lige fra verdens tyndeste kontaktlinsepakning, natlinser, keratoconus linser og scleral linser.

Vi har det absolut stærkeste program indenfor korrektion af presbyopi med astigmatisme (toriske multifokale kontaktlinser) vi er lige nu i gang med lancering af et nyt optisk koncept

kaldet EDOF som bruges til korrektion af Presbyopi samt til Myopi kontrol. Dette nye optiske korrektions koncept er vi de eneste der kan tilbyde.

Derfor vil vores fokus i år være dedikeret til netop presbyopi og myopi kontrol.

Høj kvalitet og innovation

For Vision Care er det væsentligt at vi kan levere produkter af meget høj kvalitet, det har været vores politik siden vi startede i 1997.

Vi er derfor meget selektive i vores udvælgelse af nye leverandører. Vi er overbevist om at de leverandører som vi arbejder med i dag er blandt de bedste på deres virkefelt.

Både kvalitetsmæssigt men også i forhold til innovation.

Alle vores ”rådgivere” er uddannede optikere. Vi ønsker at kunne give jer den bedst mulige vejledning og vil gerne bidrage med til at gøre jer dygtigere til kontaktlinsetilpasning generelt.

Vi glæder os til at komme på optometrikonferencen endnu engang, og glæder os til at se jer på Vision Care`s stand.