AFLYSNING: Optometrikonference 20/20

Corona pandemien har sat sine tydelige spor i vores hverdag. Brug af håndsprit, opfordringer til at holde afstand og nu senest påbud om mundbind på hoteller, i restauranter, etc.

Regeringens nyeste opdatering af restriktioner om forsamlinger har gjort, at bestyrelsen for Dansk Optometri og Kontaktlinsekonference nu har besluttet at aflyse dette års Optometrikonference på Scandic Falkoner d. 14.–15. november 2020.

Det har på igen måde været en let beslutning men set i lyset af de seneste ugers udvikling af corona pandemien, vurderer vi, at det ikke giver mening at afholde så stort et arrangement.

Vi håber meget at se jer til Optometrikonference ’21, der bliver holdt i weekenden d. 6.–7. november 2021 på Scandic Falkoner med det samme spændende program. Så sæt allerede X i kalenderen nu. Ligesom i år vil Synoptik-Fonden også afholdes deres årsseminar søndag d. 7. november i forbindelse med konferencen.

Slider

Bliv udstiller på årets bedste konference

Optometrikonference ´21 giver udstillerne en unik mulighed for at eksponere sit brand og møde nuværende samt nye, potentielle kunder. I år tilbyder vi 2 typer stande, ligesom det er muligt at tilkøbe en marketingpakke, der kan sikre jeres brand og produkter øget synlighed. Hvis I ønsker at blive sponsor på årets konference, er I meget velkomne til at kontakte Tina Jørgensen i sekretariatet på tj@optikerforeningen.dk

previous arrow
next arrow
Slider