Optometrikonference ´19 – vil du med?

Viden * Forskning * Foredrag * Udstilling * Networking

Vil du vide, hvad der rører sig i optikbranchen lige nu, og hvad der kommer til at ske i fremtiden? Så kunne det være en god idé at deltage i årets optometrikonference i weekenden 9.-10. november i Odense, hvor der stilles skarpt på både forskning og nye produkter under temaet ”Syn & Sundhed”.

Konferencen Bliver afholdt i Odense Koncerthus, og konferencehotellet er Radisson H.C. Andersen Hotel, som ligger i direkte forbindelse med Odense Koncerthus.

Køb din billet og læs meget mere om årets bedste konference her på siden, hvor du også kan se, hvilke spændende workshops og foredrag, du kan deltage i – og hvilke udstillere, du får mulighed for at møde.

Slider

Få ny viden og inspiration

Som deltager på Optometrikonference ’19 kan du glæde dig til 25 foredrag med branchens skarpeste eksperter.

previous arrow
next arrow
Slider

Bliv udstiller på årets bedste konference

Optometrikonference ´19 er den perfekte mulighed for at eksponere sit brand og møde nuværende samt nye, potentielle kunder. I år tilbyder vi tre typer stande, som giver større fleksibilitet for udstillerne, ligesom I kan vælge at tilkøbe en marketingpakke, som er med til at øge synligheden af jeres produkter. Hvis I ønsker at blive sponsor kontakt venligst sekretariatet på tj@optikerforeningen.dk.