Mød lægen der udfordrer dig og din hjerne

Facebooktwitterlinkedinmail

Rigtig mange har allerede købt billet til årets optometrikonference, men vi har plads til endnu flere. Så hvis du trænger til at blive opdateret på aktuelle nyheder om alt, hvad der rører sig i branchen, er det nu, du skal booke din billet.

Ud over fantastiske foredrag, lærerige workshops og et brag af en udstilling, kan vi også byde velkommen til en af landets mest benyttede foredragsholdere: Speciallæge i almen medicin Imran Rashid, der har solgt 40.000 bøger og holdt mere end 500 foredrag om forholdet mellem mennesker og smart-teknologi.

I sit tankevækkende og humoristiske foredrag ”Langsomme hjerner i en accelererende verden” forklarer han, hvorfor teknologi kan virke så vanedannende på mennesker – og hvorfor problemet faktisk slet ikke handler om teknologien, men om noget langt mere fundamentalt: Nemlig at vi mennesker slet ikke er de mennesker, vi tror, vi er – og måske slet ikke har den hjerne, som vi tror, vi har.
Vi lover, at årets event bliver både sjov og udfordrende.

Køb din billet og book dine foredrag til årets bedste konference på Hotel Scandic Falkoner 6.-7. november på www.optometrikonference.dk