FOREDRAG I VERDENSKLASSE

Facebooktwitterlinkedinmail

Nedtællingen til efterårets største begivenhed i optikbranchen i startet. På OPTOMETRIKONFERENCE ´21 i weekenden 6.-7. november kan du glæde dig til 21 unikke foredrag, tre spændende workshops, et stort udstillingsområde med hele 28 stande – og selvfølgelig mulighed for networking med gode kolleger.

Den helt store nyhed er, at en af verdens største kapaciteter inden for myopikontrol kommer og holder to fantastiske foredrag. Adjunct Professor Mark Bullimore fra University of Houston i Colorado stiller skarpt på:

  • Myopikontrol, hvor han kortlægger en række af de ulemper og fordele, der følger med behandlingen.
  • De nyeste behandlingsmuligheder af myopi, og hvordan der igennem dybdegående, kliniske forsøg er fundet frem til den bedst mulige behandling af sygdommen.

De to foredrag giver dig som deltager en unik indsigt i, hvordan branchens konstante udvikling i sidste ende kommer både behandleren og forbrugeren til gode.