Nyhedsbrev udsendt 9. juni 2021

Facebooktwitterlinkedinmail

OPTOMETRIKONFERENCE ´21 – DANSKE FOREDRAG I VERDENSKLASSE  

Du kan godt begynde at glæde dig til årets bedste begivenhed i optometribranchen. I weekenden 6. – 7. november kan du bl.a. se frem
til en perlerække af spændende foredrag og workshops med nogle af branchens bedste danske eksperter på Hotel Scandic Falkoner.

  • Vi er verdens bedste fag og faggruppe, mener optometrist Jette Schwartz. I sit foredrag hylder hun branchen og stiller samtidig spørgsmålstegn ved, hvorfor 55 pct. af klienterne ikke er undersøgt for samsyn, og hvorfor det i nogle tilfælde kan tage årevis med besøg hos øjenlæger og optikere at finde årsagen til synsproblemerne.
  • Lektor på Erhvervsakademi Dania, Amond Adsersen, og adjunkt Martin på KEA Ole Mogensen giver dig mulighed for at få et indblik i de nyeste og mest pålidelige måder at evaluere akkommodationen og det binokulære syn på. Duoen er blandt branchens bedste, danske undervisere og har planlagt en lærerig workshop om, hvor du fx kan se, hvordan du objektivt måler ud til en addition til ikke-presbyope.
  • I 2016 fik Mie Heiredal en hjernerystelse i forbindelse med et uheld, hvor hun faldt og slog baghovedet. Hun kunne mærke, at hendes syn ikke var som det plejede og har i dag stadig senfølger. Mie har fulgt et neuro-optometrisk synstræningsforløb hos Anne Preisler, som hjalp hende til en bedre hverdag. Hør deres fælles og gribende foredrag på konferencen.

Du kan se hele det spændende program her – og selvfølgelig også købe billet til dig og dine kolleger.