Nyhedsbrev udsendt 26. maj 2021

Facebooktwitterlinkedinmail

OPTOMETRIKONFERENCE ’21 – SES VI?  

Sidste år sendte coronapandemien optometrikonferencen til tælling, men nu har du og dine kolleger atter chancen for at deltage i en inspirerende weekend i optometriens tegn – endda med det samme spændende program som i 2020 tilsat endnu flere nyheder.    

Så sæt et stort X i kalenderen d. 6.-7. november, hvor Hotel Scandic Falkoner på Frederiksberg danner ramme om OPTOMETRIKONFERENCE ´21.

Her vil du få masser af ny inspiration og blive opdateret på alt, hvad der sker i branchen lige nu og have mulighed for at møde samarbejdspartnere og kolleger. 

Optometribranchen er i konstant udvikling, og der er ingen tvivl om, at der også i fremtiden vil være øget fokus på behandling, forskning, teknologi, uddannelse og samarbejde på tværs af faggrænser. Det åbner nye muligheder og stiller samtidig krav til optikere, optometrister, leverandører og alle andre, der arbejder professionelt med optometri. 

Det betyder, at du som deltager på OPTOMETRIKONFERENCE ´21 kan glæde dig til et indblik i den nyeste viden om optometri i form af danske og internationale foredrag og lærerige workshops om bl.a. myopi, kontaktlinser hjernerystelse og funktionelt syn. 

Du kan se det spændende program, udstillerne og booke din billet til årets vigtigste begivenhed i branchen på www.optometrikonference.dk

Vi håber at se dig og dine kolleger til en inspirerende weekend i optometriens tegn.