Optometrikonference ’19 – vil du med?

Vil du vide, hvad der rører sig i optikbranchen lige nu, og hvad der kommer til at ske i fremtiden? Så tag med til årets bedste optometrikonference i weekenden 9.-10. november i Odense, hvor der stilles skarpt på både forskning og nye produkter under temaet ”Syn & Sundhed”.

I år kan danske optikere og optometrister fejre 25 års jubilæum for autorisationen i en branche, hvor udviklingen aldrig står stille. Der er konstant fokus på forskning, nye behandlingsmuligheder, teknologi, uddannelse, faggrænser og retningslinjer. Det åbner nye muligheder og stiller samtidig store krav til optikere, optometrister, leverandører og alle andre, der arbejder med optometri.

På årets store optometrikonference, som er et samarbejde mellem Optikerforeningen, Serviceforbundet Urmagerne og Optikerne samt Synoptik-Fonden kommer tidens mest aktuelle emner i søgelyset, og førende eksperter og forskere fra ind- og udland vil bl.a. give deltagerne et indblik i den nyeste viden i branchen.

Du kan også glæde dig til spændende workshops og foredrag, ligesom der traditionen tro vil være være mulighed for at opleve branchens bedste udstilling af produkter og instrumenter – og så selvfølgelig se, hvem der får de eftertragtede priser: Optimus by Essilor samt Kandidatprisen.

Vi håber at se dig til årets bedste konference.

LÆS MEGET MERE OG KØB BILLET PÅ OPTOMETRIKONFERENCE.DK