Optometrikonference ´19

Viden * Forskning * Foredrag * Udstilling * Networking

Vil du vide, hvad der rører sig i optikbranchen lige nu, og hvad der kommer til at ske i fremtiden? Så kunne det være en god idé at deltage i årets optometrikonference i weekenden 9.-10. november i Odense, hvor der stilles skarpt på både forskning og nye produkter under temaet ”Syn & Sundhed”.

I år kan danske optikere og optometrister fejre 25 års jubilæum for autorisationen i en branche, hvor udviklingen aldrig står stille. Der er konstant fokus på forskning, nye behandlingsmuligheder, teknologi, uddannelse, faggrænser og retningslinjer. Det åbner nye muligheder og stiller samtidig store krav til optikere, optometrister, leverandører og alle andre, der arbejder med optometri.
På årets store optometrikonference kommer nutidens og fremtidens mest aktuelle emner i søgelyset under den fælles overskrift ”Syn & Sundhed”. Her vil førende eksperter og forskere fra ind- og udland bl.a. give deltagerne et indblik i den nyeste viden om:

*Diagnosticering og behandling af konvergens-insufficiens – Mitchell Scheiman, OD, phD, professor ved Salus University, Pennsylvania, USA

*Problemstillinger og løsninger i det binokulære syn – Mitchell Scheiman, OD, phD, professor ved Salus University, Pennsylvania, USA

*Kosttilskud og øjnene – Kjersti Lindblad, MSc, MPH, lektor på KEA, Danmark

*Myopikontrol ved brug af henholdsvis bløde og hårde linser – Jeffrey, OD, PhD, dekan ved Ohio State University College of Optometry, USA.

*Identificering og behandling af tørre øjne – Ylber Dervari, optometrist Optiker-K, Norge

Du vil selvfølgelig også kunne møde en lang række andre spændende oplægsholdere og kan bl.a. glæde dig til workshops og foredrag om refraktiv kirurgi, henvisninger fra optiker til øjenlæge samt evidens om blåt lys.
Ingen konference uden de eftertragtede priser, Optimus by Essilor, som præmierer de tre bedste bachelorprojekter fra KEA og Optikerhøjskolen i Randers samt Kandidatprisen, der overrækkes for det bedste speciale på den af afsluttende kandidatuddannelse i optometri og synsvidenskab fra Aarhus Universitet.

Det er syvende år i træk Dansk Optometri og Kontaktlinse konference ApS inviterer optikere, optometrister, leverandører og alle andre med interesse for optometri til at få indblik i den nyeste viden inden for branchen, møde kolleger og dele erfaringer. Samtidig er der mulighed for at opleve branchens bedste udstilling af produkter og instrumenter.